CHP Gençlik Kolları 81 İlde Üniversite Öğrencileri İle İftar Açıyor

02.04.2022

CHP Gençlik Kolları 81 İlde Üniversite Öğrencileri İle İftar Açıyor.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik'in "Soframızı Size Getiriyoruz" kampanya açıklamasının ardından, ülke genelinde CHP Gençlik Kolları İl ve İlçe Gençlik Kolları başkanları üniversite öğrencilerinin evlerine konuk oldu. CHP Gençlik Kolları İl Başkanlarının öncülüğünde düzenlenen ziyaretlerde, gençlik kolları kendi evlerinde yaptıkları yemekleri üniversiteli öğrencilerinin evlerine ziyaret edip götürerek beraber iftar yaptılar.

CHP Gençlik Kollarının 81 ilde katılım sağladığı ramazan programları ramazan boyunca farklı günlerde devam edecek. Bu sayede yaşanan ekonomik buhrandan kaynaklı evlerinde yiyecek sorunu dahi yaşayan gençler birbirleriyle dayanışarak Ramazanın olması gerektiği gibi gerçekleşmesini sağlayacak. Ülke genelinde Ramazan bayramında lüks değil kararında yiyerek gençlerin ramazan ayının önemini vurgulayarak geçirmesi birçok gazete ve haberde takdirle karşılandı. Resmi sosyal medya hesaplarından "Kendi hazırladığımız yemeklerle öğrenci dostlarımızın gönül sofrasına konuk oluyor, orucu beraber açıyoruz" açıklamasını yapan CHP Gençlik Kollarının etkinliği Ramazan ayı boyunca devam edecek.