CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, Kocaeli'nde Üye Katılım Töreninde!

08.01.2023

Kocaeli’nin Derince ilçesinde düzenlenen üye katılım töreniyle ilk defa oy kullanacak 155 genç seçmen CHP’ye katıldı. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, “Türkiye Cumhuriyeti 100 yıl önce genç bir kadro tarafından kuruldu. Bugün bir genç kadro o Cumhuriyeti yeniden hak ettiği yerlere taşıyacak” dedi.

CHP Derince İlçe Gençlik Kolları, ilk defa oy kullanacak seçmenlerini evlerinde ziyaret ederek yürüttüğü seçim çalışmaları sayesinde ulaştığı 155 yeni seçmen için üye katılım töreni düzenledi. Programda konuşan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Killik, şunları söyledi:

“Aramıza taze güç olacak yeni arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyoruz. Tüm Türkiye’de ilk defa oy kullanacak genç seçmenleri kapı kapı gezerek ziyaret ediyoruz. Bugün üye olan arkadaşlarımızla da bu çalışmamız sayesinde tanıştık ve aramıza kattık. Gençler sadece oylarıyla değil, enerjileriyle de CHP’nin iktidar yürüyüşüne destek olmak istiyor. Türkiye Cumhuriyeti 100 yıl önce genç bir kadro tarafından kuruldu. Bugün bir genç kadro o Cumhuriyeti yeniden hak ettiği yerlere taşıyacak. Birazdan burada halaylar çekilecek eğleneceğiz. Bugünden itibaren çok çalışmaya devam edeceğiz. Millet İttifakı’nın çıkardığı aday Türkiye’nin yeni Cumhurbaşkanı olacak.”

Konuşmaların ardından rozet töreni yapıldı. Gençlere rozetleri CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, CHP milletvekilleri Tahsin Tarhan ve Özgür Karabat ile CHP PM üyesi Sevgi Kılıç, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç ve CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Salih Zeki Karakadılar ve CHP Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir taktı.