CHP Gençlik Kolları "GÜÇ SENDE SENİN ELİNDE" Sloganıyla Seçim Startını Verdi

20.03.2022

CHP Gençlik Kolları "GÜÇ SENDE SENİN ELİNDE" Sloganıyla Seçim Startını Verdi.

CHP Gençlik Kolları İstanbul'dan seçim startını verdi. İstanbul Kadıköy'de Alan Kadıköy'de bir araya gelen CHP Gençlik Kolları İstanbul'dan seçim startını verdi. "GÜÇ SENDE SENİN ELİNDE" sloganıyla seçim startını veren gençlik kolları, yeni 6 milyon 300 bin seçmenin seçim sonuca etki edeceğini, mevcut AKP İktidarını değiştirecek olan seçmen yapısının yeni seçmen olacağını vurgulayarak seçim sloganını kamuya duyurdu.

Katılımcılar arasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve çok sayıda yönetici vardı. Gençlerin yüksek enerjisi ile toplantının seyri devam ederken Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik toplantıda, "AKP artık yaşlı bir iktidar, Türkiye'nin genç ve yeni bir iktidara ihtiyacı var." diyerek gençlik kollarının önümüzde ki dönemde yeni genç seçmenlerin tümüne ulaşacağının yöntemlerini anlattı.

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'da Gençlerden Sürpriz

CHP Genel Başkanı konuşmasını yapmak için sahneye çıktığında, salonun farklı noktalarında oturan gençler "Bilmem mi İstanbul Sözleşmesinin yanında sen vardır", "Bilmmem mi mülakat mağduru olduğumda yanımda sen vardır", "Bilmem mi Gençlerin yanında hep sen vardın" sözlerini söyledikten sonra tüm salon aynı anda Sefo'nun "Bilmem mi?" şarkısına eşlik etti. Şarkı sırasında duygusal anlar yaşayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlere onların her zaman yanında olacağının sözünü verdi.

Toplantıda İstanbul'un 39 İlçesinde Yeni Seçmenlere Ulaşan Gençlik Kolları Üyelerine Zoom İle bağlanıldı.

İstanbul'un 39 ilçesinde CHP Gençlik Kolları üyeleri yeni seçmenlerin kapısını çaldı, nasıl oy istedikleri ve ikna ettiklerini Alan Kadıköy'e canlı bağlanarak gösterdiler. Yapılan çalışmada gençlik kolları üyeleri ilk defa oy kullanacak gençlerin kapısını çalıyor, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gençlere vaadlerini anlatıyor ve oylarına talip olduklarını anlatıyor. Gençlerin sorunları büyük. Bu sorunların nasıl ortadan kalkacağını anlatan CHP Gençlik Kolları, bir sonra ki durağın "İKTİDAR" olduğunu vurguladı.

"GÜÇ SENDE SENİN ELİNDE" Sweatshirt'leri ile Alana Çıkıyorlar

Toplantı sırasında gençlik kollarının yüzlerce üyesi "GÜÇ SENDE SENİN ELİNDE" Sweatshirtlerini giyerek ulaşacakları yeni seçmenlere bu kıyafetlerle gideceklerini aktardı. Bu sayede yeni 6 milyon 300 bin seçmenin 21 yıldır Türkiye'yi yöneten otoriter rejimi değiştirmenin kendi kellerinde olacağını anlatılacak.