CHP Gençlik Kolları Marmara Bölge Toplantısı İçin Kocaeli'nde Bir Araya Geldi

26.02.2022

25-26 Şubat tarihlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Marmara Bölgesi İlleri ve Marmara Bölge MYK’ları gençlik kolları bölge toplantısı için Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ile Kocaeli’nde bir araya geldi.

Tugay Adak Mezarı Başında Anıldı

Buluşmanın ilk günü 25 Şubat Cuma, Gençlik Kolları İl Başkanları ve MYK Üyeleri geçtiğimiz sene hayatını kaybeden Gençlik Kolları üyesi Tugay Adak’ın mezarını ziyaret etti. Gençlik Kolları için önemli bir değer olan Tugay Adak, daha öncede kendisini tehlikeye atmış, bayrak asarken gözünü genç yaşta kaybetmişti. Partiye verdiği emek ve değer ile parti üyelerinin kalbinde yeri büyük olan Tugay Adak mezarı başında sevenleri tarafından anıldı.

Toplantının İkinci Günü

Toplantının ikinci günü Marmara Bölge Toplantısı gündemi dolayısıyla yapılan faaliyetler ve yapılan çalışmalar olarak iki bölümde incelendir. Bu hususta toplantıyı yöneten Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik’in başkanlığında İl Gençlik Kolları başkanları 7 Kasım’dan bugüne yaptıkları faaliyetleri ve faaliyetleri gerçekleştirirken yaşadıkları zorlukları anlattılar. Bu hususta yapılan istişareler sonucu Gençlik Kolları Faaliyetlerinin daha sorunsuz ilerlemesi için detaylı görüşmeler tamamlandı.

Serbest Kürsü

26 Şubat Cumartesi günü tarihli Marmara Bölge Toplantısının ikinci kısmı il gençlik kolları başkanlarının serbest kürsü anlatımlarıyla tamamlandı. Serbest kürsü sırasından Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Yalçın Yazıcı'ya sürpriz yapılarak doğum günü kutlandı.

Serbest kürsü çalışmalarının ardından Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik’in kapanış konuşması ile toplandı tamamlandı.

Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı Toplantıyı Ziyaret Etti

Marmara Bölge Toplantısı sırasında Kocaeli’nde muhtarlar ve mahalle temsilcileriyle bir araya gelen Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, toplantısının ardından Gençlik Kolları Marmara Bölge İl Başkanlarını da ziyaret etti. Örgütün gidişatı ve iktidara giden süreçte il gençlik kolları başkanlarının üzerinde ki görev ve sorunlulukları aktardıktan sonra, Gençlik Kolları’na başarı dileyerek ve her zaman parti için başarı getirecek konularda yanlarında olacaklarını belirterek toplantıdan ayrıldı.