CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, Liderler Buluşması Sonrası Teşekkür Mesajı..

03.07.2022

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu beşinci kez bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının ardından, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Altı Siyasi Parti Genel Başkanının imzasını taşıyan "Ortak Açıklama" metni ve toplantıya ait fotoğraflarla paylaştığı teşekkür mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Yarının Türkiye'sini inşa etmek adına bir araya geldiğimiz toplantı için, başta ev sahipliği yapan Sayın Meral Akşener olmak üzere, tüm genel başkanlara teşekkür ederim. Tarihin bize yüklediği sorumluluğun farkındayız ve de kararlıyız; bu düzen değişecek, ülkemiz huzura kavuşacak!"