CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu GENÇLİK BULUŞMASI'nda Manisa'da Gençlerle Bir Araya Geldi

30.03.2022

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu GENÇLİK BULUŞMASI'nda Manisa'da Gençlerle Bir Araya Geldi.


CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ve beraberinde MYK üyeleri Akın Geyik, Batuhan Cakcak, Cem Karagöl, Cevat Eren Arslan, Dilara Dalbudak, Kenan Otlu ve Utku Caner Çaykara ile birlikte 30 Mart 2022 tarihinde gerçekleşen "GENÇLİK BULUŞMASI" öncesi Manisa'ya gelerek İl Gençlik Kolları Başkanı Sergen Akpir, yönetimi ve ilçe gençlik kolları başkanları ile bir araya gelerek "GENÇLİK BULUŞMASI" na davet programını organize etti.


Organizasyonda şehrin farklı bölgelerine gençlik kolları dağılarak gençlerin yoğun bulunduğu yerlerde üniversiteli, liseli ve genç iş adamlarımının, genç işçileri ve çiftçileri ve genç işsizleri programa davet etti.


Programın ana amacı Manisa'da yaşayan gençler ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir araya getirerek gençlerin istedikleri soruları özgürce sora bildiği bir çalışma gerçekleştirmek. Program basına kapalı olmakla beraber sorulan tüm sorulara Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu soru soran kişilerin isimlerini hitap ederek yanıtladı.


30 Mart 2022 saat 18:00 da başlayan program da 700 kişilik salon fazlasıyla doldu ve taştı. Normal programlarda 40 soru yanıtlayan Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, yoğun ilgiden kaynaklı gençlerin daha fazla sorusunu aldı.


Gençlerin sorunları belli. Nasıl çözümleneceğini anlatan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, barınma, zamlar, yetersiz okul materyalleri, internet alt yapısı, kyk borçları gibi soruları yanıtladı.