10.03.2022

Gençlik Buluşması Diyarbakır'da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun Katılımıyla Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ve MYK üyeleri nin katkılarıyla düzenlenen Diyarbakır Gençlik Buluşması büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Gençlerin sorunlarını dinleyen, sorularını yanıtlayan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu gençlerin "Demokrat Amcası" olduğunu bir kez daha gösterdi.

Gençlerin ülkemizde yaşadıkları sorunların yoğun olarak tartışıldığı Gençlik Buluşmasında yaşanılan sorunların nasıl düzelebileceği konuşuldu. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla gençlerin yurtdışına gitmesine gerek kalmayacağını anlattı. Gençler sordukları sorularını çekinmeden ifade etti. Kendini ifade etmenin özgürce gerçekleşeceği, düşüncelerin çoğaldıkça memleketimizi güzelleştirdiği bir Türkiye'yi beraber inşa edeceğiz. Ayrıca yaşanan ekonomik buhranla Cumhuriyet Halk Partisinin nasıl mücadele edip düzeleceği konuları da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından gençlere anlatıldı.