Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Batuhan Cakcak Devlet Dairelerinde Ki Mobing ve Fişlemelerle İlgili Açıklama Yaptı

04.03.2022

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Batuhan Cakcak Devlet Dairelerinde Ki Mobing ve Fişlemelerle İlgili Açıklama Yaptı.


CHP Gençlik Kolları Hukuk ve Seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Batuhan Cakcak geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu'ndaki bakanlık başmüfettişinin yaptığı yazışma hakkında açıklamada bulundu. Yapılan yazışmanın yanlışlıkla olmasından kaynaklı içerik tibariyle hukuksuzluğa yer verildiğini belirten CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Batuhan Cakcak; "Atatürkçü ve Alevi bir eğitimci olmayı mobing ve fişleme unsuru olarak sayan bürokrat hakkında derhal gereken yapılmalıdır. CHP Gençlik Kolları olarak bu şahıs hakkında suç duyurusunda bulunacak ve konunun takipçisi olacağız. Devlet kadroları bu zihniyetten temizlenmelidir" ifadesini kullandı.


Bakanlık başmüfettişinin "Atatürkçü ve Alevi müfettişi cezalandırdık" yazısının ortaya çıkması ortaya çıkmamış olan birçok konu hakkında da kuşku barındırmakta. Bu durumda gerekli hukuki mücadelenin CHP Gençlik Kolları tarafından başlatıldığı açıklaması yapıldı.