İKTİDARA HAZIRIZ Büyük Örgüt Buluşması Antalya'da Gerçekleşti

25.03.2022

İKTİDARA HAZIRIZ Büyük Örgüt Buluşması antalya'da Gerçekleşti.


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ile beraber Türkiye geneli bütün ilçe ve il örgütlerinin ana kademe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları il gençlik kolları başkanları, Parti Meclisi üyeleri, Kadın Kolları MYK'ları ve Gençlik Kolları MYK'larının katılımıyla gerçekleşti


Toplantının seyri, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun basına yaptığı konuşma ile devam ederken ardından basına kapılı şekilde sürdü. Basına kapalı olduğu süreçte, Örgüt ve örgütlenmeden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın örgütlerin durumu ile ilgili sunumu ve Bilişim Sekreteri Onursal Adıgüzel'in parti içi yazılım sistemlerinin kullanımı ile ilgili verdiği bilgiler devam etti.


Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı konuşma sırasındaa, ülke gündemi , ekomik buhran gibi konuları vurgularken, en çok önümüzdeki seçimde oy kullanacak 6 milyon 300 bin yeni seçmenden bahsetti. Gençlerin sorunlarına ve nasıl çözümler getirileceğini vurgulayan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olmak için bütün örgütleriyle birlikte neler yapacağını uzunca anlattı.


Toplantıdan bazı kareler aşağıda ki gibi;