CANER ARDUÇ

İlk, Orta ve lise eğitimini Amasya Merzifon' da tamamladı. Üniversite Eğitimini Kocaeli Üniversitesi Peyzaj Bölümü ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden Mezun olarak tamamladı.

2009 yerel seçimlerinde İzmit Seçim Koordinasyon merkezinde gençlik yapılanmasında ilk görevini alan Caner Arduç, 2011 yılında İzmit Gençlik Kolları Başkanı olarak seçildi. İzmit Gençlik Kolları Başkanlığı sonrası 2014-2016 / 2018-2020 yılları arasında İl Gençlik Kolları Örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Yerel ve Genel seçimlerde sandık ve okul sorumluluğu görevlerinde bulundu.Son Yapılan Gençlik Kolları Kongrelerinde Kurultay Delegesi Seçilerek 7 Kasım 2021 Yılında Gerçekleştirelen Gençlik Kolları Kurultayında Merkez Yürütme Kuruluna girmeyi başardı.

2015 Yılında İş Hatayına başlayan Caner ARDUÇ Reklam ve Baskı Merkezi Alanında işletme sahibi olup, Evli ve 2 çocuk Babasıdır.