MUSTAFA DURMAZ

16.05.1997 yılında Karaman/Merkez 'de doğdu.Babasının adı İsmail,annesinin adı Aysel'dir.Babası Karaman'da Esnaf emeklisi Annesi ise Karaman Belediyesinden emekli bir ailenin 2 çocuğundan birisidir.İlköğretimini Karaman/Merkez İstiklal ilköğretim Okulu ve Yunus Emre ilköğretim Okulunda tamamladıktan sonra,Ortaöğretimini Karaman/Merkez Anadolu Turizm ve Otelcilik Lisesinde Anadalı Önbüro olarak tamamladı. Öğrenimine İsparta/Eğirdir Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Turizm Fakültesi Konaklama İşletmeciliği bölümünden mezun oldu.Turizm alanında bir çok çalışma yapmıştır.Öğrenim hayatına devam ederken aynı zamanda turizm sektöründe çeşitli alanlarda çalışmıştır.Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Yeni Medya Bölümünde öğrenim hayatına devam etmektedir. E-Ticaret firması bulunmaktadır ve E-Ticaret üzerine eğitimler vermektedir. Orta derecede Almanca ve İngilizce ,Başlangıç seviyesinde Ruşça bilmektedir.

KMÜ Sosyal Demokrat Gençlik Topluluğu Başkanı olarak görev yapmıştır.

Siyasete lise yıllarında Cumhuriyet Halk Partisinde başladı.

2010-2015 Karaman Cumhuriyet Halk Partisi Lise Komısyonunda çeşitli görevler aldıktan sonra,

2018 yılında Gençlik Kolları İl Yöneticiliği yapmıştır.

Üniversite döneminde Chp Eğirdir İlçe Başkanlığında çeşitli görevlerde bulundu.

2019 Yerel Seçimlerinde Chp Eğirdir İl Genel Meclisi Adayı 1. Yedek olarak parti tarafından onurlandırıldı.

Chp Parti Okulu Eğitmenidir.

2019-2023 tarihleri arasında Karaman Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı görevini yaptı.

Gerçekleştirilen il kongresi sonrasında il yönetici olarak seçildi.

Örgüt ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

.