MUSTAFA ERDİ ÇAKIR

Mustafa Erdi ÇAKIR, 1991 yılında Trabzon 'un Of ilçesinde doğdu. Çataldere İlköğretim okulunda başladığı eğitim yaşamına Meyvalı ilköğretim okulunda devam etti. Taşhan Lİsesinden mezun olduktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi İİBF Ekonometri bölümünde devam etti. Anadolu Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği okudu. 2009 yılında CHP Gençlik Kollarında  başladığı siyasi yaşamına İlçe Gençlik Kolları Sekreterliği, Trabzon İl Gençlik Kolları Üniversite Sorumluluğu,Örgüt ve Örgütlenmelerden Sorumlu Başkan yardımcılığı, Trabzon Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı , Trabzon Ortahisar Kurucu Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı, atama ile Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde bulundu. 14. Olağan Trabzon İl Kongresinde tekrar İl Gençlik Kolları Başkanı seçildi. 26 Aralık 2015 tarihinde yapılan 35. Olağan İl Kongresinde 35. Olağan Kurultayı için Trabzon Delegesi seçildi. Bir çok sivil toplum kuruluşunda üye ve yöneticilik yapmıştır. 7 Şubat 2016 da gerçekleşen Gençlik Kurultayında Emre Yılmaz Genel Başkanlığındaki listeden Merkez Yönetim Kuruluna seçildi. 16. Olağan Gençlik Kolları Kurultayında Gençosman Killik Başkanlığındaki listeden Merkez Yönetim Kuruluna seçildi. Gözde Kübra Çakır ile 2021 yılında evlenmiştir.